Mancaruri cu ciuperci

Reteta Vineciori cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatati vineciorii si spalati-i bine sub jet de apa. Taiati piciorusele. Puneti-i intr-o tigaie cu vinul, sare, piper si putina nucsoara si lasati-i

ingrediente

   800g vineciori
   oite
   200ml vin alb
   1 lingurita otet de mere (optional)
   2 linguri ulei de masline
   sare
   piper
   nucsoara

mod de preparare

Curatati vineciorii si spalati-i bine sub jet de apa. Taiati piciorusele. Puneti-i intr-o tigaie cu vinul, sare, piper si putina nucsoara si lasati-i la fiert, la foc potrivit, pana cand scade tot lichidul. Turnati peste ei uleiul si lasati-i sa se prajeasca uniform, pe ambele parti.
Inainte de servire, stropiti-i cu otet de mere, daca doriti.


Alte retete recomandate:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Ciuperci cu pilaf

Ciuperci pane
Incearca si Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Vineciori cu vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.