Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Canapele cu crema de crab

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se ra

ingrediente

   canapele foitaj (10 buc) 0.150 kg
   crema de crab 0.150 kg
   Crema de crab: crab 0.170 kg
   ulei 0.030 l
   ceapa 0.025 kg
   smantana 0.030 kg
   suc de rosii 0.020 l
   piper alb 0.001 kg
   sare 0.002 kg
   Decor: icre de Manciuria/icre negre 0.010 kg

mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se raceste si se amesteca cu smantana, suc de rosii, piper si sare. Fiecare forma de foitaj (rotunda, mica, cu diametrul de circa 2 cm) se acopera cu pasta de crab in forma de avelina. Se decoreaza cu boabe de icre negre sau icre de Manciuria.
Incearca si Stridii cu cascaval la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Canapele cu crema de crab" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.