Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Crab umplut cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdr

ingrediente

   400 gr crabi mari
   200 gr carne slaba de porc
   1 ceapa
   100 gr ciuperci proaspete
   1 galbenus
   1 usturoi
   onel. 1 •sare • piper

mod de preparare

Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdrobeste, iar ciupercile se taie cubulete. Carnea de porc se amesteca cu carnea de crab, cu ceapa, ciupercile si usturoiul pisat. Se sareaza compozitia si se umplu crabii cu acest amestec. Se introduc la cuptor, pentru 10 minute, apoi se scot, se toarna galbenusul deasupra si se pun din nou in cuptor, pana se rumenesc.
Crabii se servesc fierbinti.





Alte retete culinare:





Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Incearca si Creveti la tigaie cu piure cremos de porumb
Daca ti-a placut reteta noastra "Crab umplut cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.