Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Fructe de mare cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii cu usurinta. Separat, se soteaza c

ingrediente

   500 gr peste de ocean
   250 gr fructe de mare
   o cana jumatate apa
   jumatate pahar vin alb sec
   un virf de lingurita cimbru tocat
   o ceapa mica tocata
   o mina ciuperci taiate marunt
   100 grame unt
   3 lingurite faina
   o cana jumatate lapte
   2 lingurite patrunjel tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii cu usurinta. Separat, se soteaza ciupercile si ceapa in unt. Se adauga faina si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se adauga, treptat, laptele caldut. Se pune vasul din nou pe foc si se lasa inca un minut dupa ce incepe sa fiarba. Se adauga pestele, cu sosul, fructele de mare, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc cinci minute. Se presara patrunjel.
Incearca si Crap umplut cu nuci (la cuptor)
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite