Se amesteca pe foc mic in lingura de ulei la care se adauga zeama de lamaie ceapa, usturoiul si patrunjelul bine maruntite timp de 10 minute. In retet
Se amesteca pe foc mic in lingura de ulei la care se adauga zeama de lamaie ceapa, usturoiul si patrunjelul bine maruntite timp de 10 minute.
In reteta originala se adauga scoicile intregi la foc mare pentru a se deschide, dar eu am copil mic si operatiunea asta am facut-o separat, in amestecul de mai sus adaugand scoicile gata curatate pe care le-am lasat cateva minute, amestecandu-le des.
Reteta este extrem de simpla si foaaarte gustoasa. Acum am pus ceapa si usturoi verde, dar maine adaug si niste usturoi uscat, pentru ca imi place gustul mai pregnant (nu aveam acum).
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO mancare satioasa si gustoasa.
Perisoare cu sos de rosii si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii