Mancaruri cu fructe de mare

Sepie umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa s

ingrediente

   4 sepii de aprox. 200 g
   cate una pentru fiecare
   125 g sunca cruda
   4 felii de paine fara coaja
   5 rosii
   1 ceapa
   2 catei de usturoi
   10 fire de patrunjel
A condimentare:
   2
   5 dl vin alb sec
   4 linguri ulei de masline
   1 varf de cutit de pipercayenne
   1 fir de cimbru
   sare
   piper

mod de preparare

Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa si usturoiul. Sunca se taie in fasii subtiri. Se incinge uleiul si se calesc in el ceapa si usturoiul. Adaugam tentaculele sepiei, sunca, painea stoarsa si jumatate din verdeata de patrunjel taiata marunt. Adaugam sare si piper, apoi amestecam si fierbem sub capac timp de 15 minute, pana lichidul se evapora. Lasam sa se raceasca. Se umple sepiile cu aceasta compozitie, iar deschiderile se coase cu ata. Punem sepiile in tava, adaugam rosiile, vinul alb, patrunjelul ramas, cimbrul si 2 linguri de ulei de masline. Asezonam cu sare, piper, piper cayenne si prajim la foc mic timp de 20 de minute.
Alte retete recomandate:





Zacusca peste





Zacusca ciuperci
Incearca si File de peste in crusta de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Sepie umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite