Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.
Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.
Scoateti stridiile din cochilii si ungeti generos interiorul cochiliilor cu unt topit. Asezati un strat de spanac fiert si tocat marunt.
Scufundati stridiile in vin rosu si asezati-le cate doua pe o cochilie. Presarati cu cascaval ras.
Asezati cochiliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si puneti la cuptor, la temperatura maxima (250 – 300C). Coaceti putin, pana se rasucesc usor marginile stridiilor.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciMâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaAstazi va servesc cu un tort minunat cu capsuni! Ce poate fi mai bun in acest sezon? Este un tort simplu, cu o crema de...
Desert tort cu iaurt si capsuniSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii