Mancaruri cu legume

Reteta Amestec de legume cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam ceapa, o feliem in fasii asemenea ardeilor. Le presaram cu sare si zahar si le prajim intr-un dl de ulei. Oparim rosiile si le curatam, le pis

ingrediente

   2 cepe
   2 ardei verzi
   4 rosii
   1 dl ulei
   25 dkg carnat
   1 kg dovleac copt
   Sare
   zahar
   6 oua
   Cascaval razuit

mod de preparare

Curatam ceapa, o feliem in fasii asemenea ardeilor. Le presaram cu sare si zahar si le prajim intr-un dl de ulei. Oparim rosiile si le curatam, le pisam si le adaugam la ardei si ceapa. Le acoperim si le fierbem. Curatam dovleacul, il taiem in doua, indepartam samburii si il taiem in bucati de ½ de cm. Le adaugam la legume. Turnam 1 dl de apa, acoperim si ferbem in continuare. Dupa ce se evapora apa adaugam carnatul taiat rondele, condimetam si turnam deasupra ouale amestecate. Asteptam sa se intareasca putin si servim cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate



Spanac cu orez

Ciorba de spanac

Piure spanac
Incearca si Vinete pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec de legume cu dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.