Se desface broccoli in bucatele si se tine in apa clocotita si sarata timp de cateva minute. Dupa ce s-a scurs si s-a racit, se taie felii. Separat,
Se desface broccoli in bucatele si se tine in apa clocotita si sarata timp de cateva minute. Dupa ce s-a scurs si s-a racit, se taie felii. Separat, se caleste ceapa, se adauga faina si se lasa la rumenit. Se toarna treptat laptele si se amesteca bine, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce amestecul s-a ingrosat, se ia de pe foc, se lasa la racit cateva minute, apoi se adauga ouale si telemeaua. Se adauga broccoli, boabele de porumb, sare, piper si enibaharul. Se omogenizeaza bine si se toarna intr-o forma unsa cu ulei. Se pune la bain-marie in cuptor, pentru o ora.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Mancare de mazare Papanasi fierti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsChiftelutele din naut sunt ideale in perioada postului si pentru vegetarieni. In sfarsit o reteta dupa care am reusit sa le...
FalafelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii