Spanacul se curata, se spala si se opareste, dupa care se toaca marunt. Se adauga untul, faina, smantana si se potriveste de sare si piper. Se adauga
Spanacul se curata, se spala si se opareste, dupa care se toaca marunt.
Se adauga untul, faina, smantana si se potriveste de sare si piper. Se adauga 50 g de branza rasa si se lasa putin la foc mic. Separat, se prajesc in unt feliile de paine si se tapeteaza cu ele o forma termorezistenta, unsa cu unt. Se toarna piureul de spanac si se presara cu doua-trei linguri
de branza rasa si putin pesmet alb, fin.
Budinca se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete
Spanac la cuptor
Placinta cu spanac
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPentru 'Pachetelul vesel' Mi-a placut mult reteta Cameliei ( CameliaComan -...
HamburgerIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii