Mancaruri cu legume

Reteta Carmaciori Glamorgan

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine.

ingrediente

   50 g unt
   1 praz taiat in bucatele
   1 lingurita mustar
   175 g cascaval ras
   225 g miez de paine
   1 ou batut
   2 lingurite salvie uscata
   2 linguri lapte
   4 linguri parmezan ras
   4 linguri ulei

mod de preparare

Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine, oul, salvia si laptele. Se asezoneaza si se modeleaza 8 carmaciori. Se dau carnaciorii prin parmezan ras. Se incinge utul ramas si uleiul si se prajesc carnaciorii la foc mic pana devin aurii.


Se servesc cu salata verde.

Incearca si Oua gratinate cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Carmaciori Glamorgan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.