Se incinge cuptorul la 170 °C. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Din mustar, ulei de masline, oregano, sare, piper si usturoi se face un sos gros si cremos. Se toarna sosul peste cartofi. Se amesteca bine. Se pun intr-o tava cu hartie de copt în cuptorul preincalzit la 170°C si se coc 40 minute.
Am sevit cu sos de usturoi.
Particip la concursul „ Bucate romanesti pentru zile cand postesti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea
Alte retete recoamndate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe