Mancaruri cu legume

Caserola de conopida cu pastrama

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola car

ingrediente

   1 conopida medie
   200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata)
   250 gr cascaval sau mozarella

mod de preparare

Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pina cind cascavalul e complet topit si un pic rumenit.
Incearca si Piure de spanac cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Caserola de conopida cu pastrama" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite