Mancaruri cu legume

Reteta chaud-froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si sare si se fierbe totul cca 20 min l

ingrediente

   unt
   100 g faina
   100 ml supa de pasare
   frisca
   gelatina

mod de preparare

Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si sare si se fierbe totul cca 20 min la foc moderat. Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana la omogenizarea acesteia, obtinandu-se un sos. Cand e gata, aceasta se strecoara
Incearca si Mancare de fasole
Daca ti-a placut reteta noastra "chaud-froid" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite