Mancaruri cu legume

Chifle cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Aldea Cristina 205 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se ta

ingrediente

   6 chifle
   o cana lapte
   1 borcan spanac (800 gr.)
   1 ou
   un cub de unt
   vegeta (sare)
   piper
   100 gr. sunca presata (sau parizer
   bacon
   )
   putin cascaval ras

mod de preparare

Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pina da un cloclt. Se umplu cu aceasta compozitie cele 6 chifle, se presara putin cascaval ras, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.
Se servesc calde, dar sint gustoase si reci
Incearca si Dovlecei patison- umpluti cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite