Mancaruri cu legume

Chifle cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Aldea Cristina 205 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se ta

ingrediente

   6 chifle
   o cana lapte
   1 borcan spanac (800 gr.)
   1 ou
   un cub de unt
   vegeta (sare)
   piper
   100 gr. sunca presata (sau parizer
   bacon
   )
   putin cascaval ras

mod de preparare

Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pina da un cloclt. Se umplu cu aceasta compozitie cele 6 chifle, se presara putin cascaval ras, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.
Se servesc calde, dar sint gustoase si reci
Incearca si Dovlecei umpluti cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite