Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga
mod de preparare
Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga morcovul si pastirnacul, curatati si dati pe razatoare, ceapa tocata marunt, sare si foile de dafin. Dupa ce fasolea este fiarta, se scurge se paseaza sau se trece prin masina de tocat, se amesteca cu miezul de piine inmuiat si stors si orezul fiert. Se adauga usturoiul pisat, cimbrul, mararul, patrunjel si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se framinta foarte bine, se formeaza chiftelutele care se dau prin faina si apoi se prajesc in untdelemn
Alte retete recomandate
Incearca si Praz cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din fasole de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe