Mancaruri cu legume

Chiftele din fasole de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga

ingrediente

   500 gr. fasole boabe
   miez de paine
   100 gr. orez
   2 cepe
   3-4 catei de usturoi
   1 morcov
   1 pastirnac
   cimbru
   foi de dafin
   marar
   patrunjel
   untdelemn
   sare
   piper

mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga morcovul si pastirnacul, curatati si dati pe razatoare, ceapa tocata marunt, sare si foile de dafin. Dupa ce fasolea este fiarta, se scurge se paseaza sau se trece prin masina de tocat, se amesteca cu miezul de piine inmuiat si stors si orezul fiert. Se adauga usturoiul pisat, cimbrul, mararul, patrunjel si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se framinta foarte bine, se formeaza chiftelutele care se dau prin faina si apoi se prajesc in untdelemn
Alte retete recomandate
Incearca si Dovlecei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din fasole de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite