Mancaruri cu legume

Reteta Chiftelute cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
w_26443 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.
Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaz

ingrediente

   500gr.carne tocata
   1ceapa
   1 cartof mare rasi pe razatoare si storsi de lichid.3 catei usturoi pisat
   1legatura patrunjel tocat
   1 ou
   sare piper dupa gust
   ulei de masline pentru prajit. pentru spanac:4linguri ulei de masline
   1 ceapa mare tocata
   1kg.spanac spalat si rupt in bucati
   2rosii mari taiati cubulete
   sare
   piper
   1lingurita zahar
   2 linguri zeama de lamaie
   4 catei usturoi pisat
   1lingurita carcum
   1lingurita praf de supa
   3/4pahar apa

mod de preparare

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.
Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaza lichidul. Intr-o cratita se prajeste ceapa,se adauga spanacul si restul de ingrediente,se adauga apa si cand fierbe se adauga chiftelutele. Se acopera si de fierbe 20 de minute. Daca e prea uscata se adauga un pic de apa.
Se serveste cu orez alb.
Incearca si Conopida delicioasa la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.