Mancaruri cu legume

Reteta Chiftelute cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
w_26443 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.
Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaz

ingrediente

   500gr.carne tocata
   1ceapa
   1 cartof mare rasi pe razatoare si storsi de lichid.3 catei usturoi pisat
   1legatura patrunjel tocat
   1 ou
   sare piper dupa gust
   ulei de masline pentru prajit. pentru spanac:4linguri ulei de masline
   1 ceapa mare tocata
   1kg.spanac spalat si rupt in bucati
   2rosii mari taiati cubulete
   sare
   piper
   1lingurita zahar
   2 linguri zeama de lamaie
   4 catei usturoi pisat
   1lingurita carcum
   1lingurita praf de supa
   3/4pahar apa

mod de preparare

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.
Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaza lichidul. Intr-o cratita se prajeste ceapa,se adauga spanacul si restul de ingrediente,se adauga apa si cand fierbe se adauga chiftelutele. Se acopera si de fierbe 20 de minute. Daca e prea uscata se adauga un pic de apa.
Se serveste cu orez alb.
Incearca si Tocana calugareasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite