Mancaruri cu legume

Reteta Cioaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Blidea_17206 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ceapa marunt sau pestisori, se caleste cu ulei si putina apa (daca te doare stomacul se fierbe ceapa taiata in 2-3 clocote apoi se arunca apa)

ingrediente

   2-3 cepe (mai mari)
   100-150 ml ulei
   2-3 cartofi nu prea mari
   0.5 kg rosii
   1 kg muraturi (gogonele verzi)
   delikat (sau dupa gust)
   300 gr gogosari copti taiati fideluta

mod de preparare

Se taie ceapa marunt sau pestisori, se caleste cu ulei si putina apa (daca te doare stomacul se fierbe ceapa taiata in 2-3 clocote apoi se arunca apa), apoi se adauga gogosarii copti taiati fideluta, iar dupa 10 minute se adauga muraturile. Atentie: muraturile se oparesc in apa clocotita cateva minute apoi se cojesc de pielita, se taie cuburi si se adauga in cratita, peste ceapa si gogosari. Mai tarziu se pun si cartofii taiati in 4, delikatul si rosiile cojite de pielita taiate in 4 puse deasupra si se lasa la foc moale. Se amesteca din cand in cand cu lingura de lemn, de jos in sus. Daca se vrea cu carne atunci se fierbe carnea separat si cu zeama de la carne se face cioaca. Carnea se aseaza in cratita in diferite forme. La sfarsit se adauga marar, patrunjel, etc.
Incearca si Praz gustos cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Cioaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.