Mancaruri cu legume

Reteta Conopida cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   conopida - 1
   5 kg
   faina - 50 g
   ceapa - 100 g
   smantana - 100 g
   untura/ulei - 50 g (ml)
   patrunjel verde - 1 legatura
   1/2 cub MAGGI de gaina
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Conopida se fierbe in apa cu sare si jumatatea de cub MAGGI, se scurge de apa si se raceste. Ceapa se inabusa in untura sau ulei si 50 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, conopida si se fierb 10 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga smantana, sare si se continua fierberea inca 5 minute.




Conopida cu smantana se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Conopida gratin - Franta
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.