Conopida in aluat este gustoasa si usor de pregatit. Pentru a face acest aperitiv cu legume folositi 1,5 kg conopida.
Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare. Din faina, oua, lapte si sare se prepara un aluat de clatite ce se lasa sa se odihneasca la rece timp de 30 minute. Buchetelele de conopida se trec prin aluatul de clatite si se prajesc in ulei. Se pipereaza dupa gust.
Conopida in aluat se serveste cu smantana deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneChiar delicioase aceste rulouri....
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii