Conopida/brocoli se curata de frunze, se taie buchetele si se fierbe la foc mic cateva minute, apoi se scot pe un prosop se bucatarie si se lasa sa se
Conopida/brocoli se curata de frunze, se taie buchetele si se fierbe la foc mic cateva minute, apoi se scot pe un prosop se bucatarie si se lasa sa se usuce bine.
Condimentele se amesteca cu sarea si se zdrobesc intr-un mojar.
Untul cu uleiul de masline se incing intr-o cratita, se adauga apoi condimentele si migdalele si se prajesc putin.
Se pune apoi conopida si se caleste cateva minute, la sfarsit se adauga zeama si coaja rasa de lamaie.
Conopida se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da 10 minute la cuptorul incins la 200 grade, pe nivelul superior, sub griller.
Rezultatul crocanto-aromato-picant
Pofta buna!
Reteta Conopida si brocoli la cuptor a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Ciorba de conopida,
Paste cu conopida,
Conopida la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO tarta minunata care am facut-o de mai multe ori si inca o fac,imi place foarte mult in versiunea cu soia.Super frumoasa si...
Tarta cu spanacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii