Mancaruri cu legume

Reteta Crema din dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru crema din dovlecei dovleceii se curata, se spala, se indeparteaza semintele (daca sunt mari) sivse taie cuburi.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   dovlecei proaspeti sau conserva - 400 g
   supa de oase - 800 ml sau 800 ml apa
   2 cuburi MAGGI de vita
   oua - 1 galbenus
   paine alba - 100 g
   margarina - 75 g
   ceapa - 250 g
   marar verde - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru crema din dovlecei dovleceii se curata, se spala, se indeparteaza semintele (daca sunt mari) sivse taie cuburi. Daca se folosesc dovlecei din conserva, se indeparteaza lichidul si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusul de albus. Painea se taie cuburi; acestea se rumenesc la cuptor stropite cu cca 25 g margarina. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 25 g margarina, se adauga dovlecei si supa de oase, se fierbe si se paseaza. Galbenusul de ou se amesteca cu lapte, se adauga la crema si se fierb cca 5 minute. Se adauga marar verde si sare.




Crema din dovlecei se serveste fierbinte, cu crutoane de paine si 25 g margarina (1 cubulet).


Incearca si Ghiveci de legume cu vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema din dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.