Mancaruri cu legume

Dovlecei cu telemea si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se acopera vasul si se lasa dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute. Se pu

ingrediente

   3-5 buc. dovlecei
   100-150 gr. telemea
   100-200 ml smintina
   50 gr. unt
   2 oua
   50 gr. faina
   marar
   piper
   pesmet
   sare

mod de preparare

Se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se acopera vasul si se lasa dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute. Se pun apoi in strecuratoare, se preseaza putin, dupa ce, in prealabil, au fost taiati in jumatati, pe lung. Se scoate o parte din miez si se umplu cu urmatoarea compozitie: brinza telemea sau cascaval ras, oua, faina, smintina, piper si marar tocat. Se aseaza dovleceii intr-un vas uns si tapetat si se da la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pina se rumenesc.
Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smintina
Incearca si Sarmalute de soia in foi de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu telemea si oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite