Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecei si vinete pane

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 
Ileana Stana postat de
Postat pe: 28-07-2017
Adaugă în cartea de bucate
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

ingrediente

6 portii

   2 dovlecei
   2 vinete
   200 g faina
   ulei pentru prăjit
   1 linguriță muștar
   sare
   piper
   mărar
   2 oua
   apa

mod de preparare

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30 min. Apoi se spală și se acoperă cu făină. Faina rămasă se combina cu ouăle bătute, muștarul, sare și piper după gust și mărar, pana are textura unei smântâni groase, dacă mai este nevoie, adaugandu-se apa.

Se prăjesc în ulei și se savurează împreună cu mujdei, salata de castraveți sau ardei copți. Pofta buna!

Incearca si Fasole verde cu telemea
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si vinete pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.