Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata dovleceii si se scobesc.
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa.
Se lasa pe foc pana fier

ingrediente

   8 dovlecei
   10 rosii
   1 canita de ulei
   3-4 cepe
   1 cana de orez
   piper
   2 legaturi de verdeata
   2 cana de apa
   10 g de sare
   Pentru sos: 1 ceapa
   1 lingura de faina
   1 canita de ulei
   bulion
   2 cutie de smantana

mod de preparare

Se curata dovleceii si se scobesc.


Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa.


Se lasa pe foc pana fierbe orezul.


Se umplu apoi dovleceii cu aceasta compozitie, se prajesc putin si se pun intr-un vas.


Se prepara sosul din faina, ceapa tocata, bulion, apa si


uleiul ramas in tigaie.


Se fierbe, se potriveste de sare si se toarna deasupra dovleceilor.


Se pune totul la fiert.


Se adauga verdeata tocata marunt si se lasa vasul la cuptor 10 minute.
Se serveste cu smantana.


Pofta buna!





Alte retete cu dovlecei:


mancare de dovlecei,


ciorba dovlecei,


dovlecei cuptor
Incearca si Iahnie de fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.