Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecei umpluti cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm.

ingrediente

   150 g orez
   2 dovlecei (fiecare de aprox. 1 kg)
   2 cepe
   3 catei de usturoi
   3 linguri de ulei
   500 g carne tocata
   3 oua
   1 dl frisca
   1 dl lapte
   100 g cascaval gouda
   1 varf de cutit de boia de ardei
   sare
   piper

mod de preparare

Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm. Se sareaza usor in interior. Miezul scos se da pe razatoare. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi ambele se calesc in ulei incins. Adaugam carnea tocata si o prajim, apoi orezul fiert si miezul dovleceilor si mai prajim sa se intrepatrunda aromele. Asezonam cu sare, piper si boia apoi umplm dovleceii. Amestecam ouale, frisca si laptele, punem sare si piper, apoi le turnam peste dovlecei. Ii coacem in cuptorul preincalzit, acoperiti cu o folie, aprox. 60 de minute,
Alte retete recomandate
Incearca si Linte cu carnaciori
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.