Mancaruri cu legume

Reteta Fasole batuta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece.
Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa.
Este indicat sa repetati aceasta operat

ingrediente

   500 g fasole boabe
   150 ml ulei
   1-2 cepe
   2 catei de usturoi
   sare

mod de preparare

Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece.


Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa.


Este indicat sa repetati aceasta operatiune de trei ori. Dupa ce a fiert fasolea, se strecoara, se lasa sa se raceasca si se amesteca bine cu mixerul.


In pasta obtinuta se incorporeaza, treptat, uleiul.


Se sareaza si se adauga mujdei de usturoi.
Compozitia se aseaza pe un platou si se orneaza cu ceapa calita.





Pofta buna!





Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:





Mancare de mazare cu carne si sos de rosii


Mancare de mazare cu pui


Supa de mazare
Incearca si Mincare de conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.