Mancaruri cu legume

Reteta Fasole verde cu smantana si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   fasole verde proaspata/conserva - 1
   250 kg/600 g
   smantana - 200 g
   unt - 100 g
   faina - 30 g
   marar verde - 1 legatura
   ulei - 75 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid si se spala. Fasolea verde proaspata, se scurge; lichidul se pastreaza. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolei. Se continua fierberea 5 minute. Se adauga smantana, marar si se mai fierbe 5 minute.




Fasolea verde cu smantana si marar se serveste cald.


Incearca si Tian provensal de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu smantana si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.