Mancaruri cu legume

Reteta FASOLE VERDE CU UNT SI SMANTANA

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea verde proaspata, se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge si se pastreaza lichidul. Cand se foloseste

ingrediente

   Fasole verde proaspata-2.500kg sau conserva-1.400kg
   smantana-0.400kg
   unt-0.200kg
   faina-0.050kg
   marar verde- 0.050kg
   sare-0.030kg

mod de preparare

Fasolea verde proaspata, se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge si se pastreaza lichidul. Cand se foloseste fasole conserva se scurge de lichid. Mararul verde se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 minute. Se adauga smantana, marar, se mai fierb 5 minute.
Preparatul se prezinta in legumiera. Se serveste cald.
Incearca si Vinete barcute
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE CU UNT SI SMANTANA" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite