Mancaruri cu legume

Ghiveci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se spala si se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu untura sa se rumeneasca putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovii

ingrediente

   500 gr. carne de vaca
   2-3 linguri ulei
   3 buc. cartofi
   1 buc. morcov
   2 buc. ardei gras
   2 buc. ceapa
   fasole uscata
   3-4 buc. rosii
   1 ou
   1 pahar smintina
   sare
   piper
   patrunjel

mod de preparare

Carnea se spala si se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu untura sa se rumeneasca putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovii taiati in rondele, ardeii fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie se adauga cartofii in cuburi, conopida, mazarea si fasolea, apoi se toarna 2 pahare de apa sau zeama de carne, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa dea citeva clocote la foc mic. Cind cartofii sint inca destul de tari, se aseaza in cratita feliile de rosii, iar cratita se da la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada.Inaite de a-l servi, se bate oul, se amesteca cu smintina si se toarna peste ghiveci, lasind inca 10 minute cratita in cuptor.
Cind mincarea este gata se presara cu patrunjel verde.
Incearca si Mancare de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite