Pentru ghiveci bogat in legume tocati varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Taiati morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii.
Pentru ghiveci bogat in legume tocati varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Taiati morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Puneti toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, adaugati sare si piper dupa gust, puneti rosii decojite, turnati uleiul si dati vasul acoperit la cuptor sa fiarba 40-50 de minute.
Serviti ghiveciul de legume cu piept de pui la gratar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataNu am mai facut haiose cred ca de vreo treizeci de ani, dar atunci eram doar ajutor in bucatarie. Mi se pareau foarte greu de...
Desert haioseIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii