Mancaruri cu legume

Reteta Ghiveci de legume cu conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ghiveciul de legume este o mancare de vara foarte cunoscuta si apreciata. Se prepara usor si este vesela si colorata, ca o adevarata mancare de vara.

ingrediente

   6 cartofi
   2 morcovi
   3 ardei grasi
   1 dovlecel
   1 conopida
   1 varza mica
   300 g fasole verde
   1 telina mica
   100 ml bulion
   3 cepe
   5 rosii
   1 pahar ulei
   2 legaturi patrunjel verde
   sare
   piper

mod de preparare

Prima data curatam telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii. Ceapa curatata o taiem cubulete si o punem la calit in ulei. In cubulete taiem si cartofili, dovleacul, conopida, fasolea verde si ardeii. Felii rotunde taiem morcovii, telina si rosiile. Varza se taie fideluta. Toate aceste legume taiate se adauga peste ceapa. Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata. Punem totul in cuptor timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas.

Ghiveciul de legume se serveste cald.




Sursa acestei retete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa

Incearca si Mancare de fasole cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.