Mancaruri cu legume

Reteta Ghiveci (Ratatoullie)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute.

ingrediente

   4 linguri ulei
   1 ceapa taiata pestisori
   2 ardei grasi taiati felii
   5 dovlecei taiati felii
   1 lingura cimbru
   1 catel usturoi zdrobit
   5 rosii proaspete
   2 linguri bulion

mod de preparare

Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute. Se adauga rosiile, bulionul si restul de cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 01 minute, pana cand ramane foarte putin lichid. Se




asezoneaza.


Incearca si Spanac cu cartofi la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci (Ratatoullie)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.