Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.
Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le
apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.
Prajim in unt ceapa tocata marunt, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, pentru a obtine un sos.
Lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa bine. Adaugati in
acest sos carnea fiarta si tocata, patrunjelul verde tocat, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Amestecati ingredientele si umpleti cu acest amestec guliile. Puneti-le intr-o tava unsa, turnati in tava putina zeama in care a fiert carnea si tineti-le la cuptor pana cand apa scade si kalerabele sunt fierte bine.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO bunatate de mancare pe care trebuie sa o incercati in aceasta perioada . Este o reteta mai deosebita dar foarte gustoasa....
Pulpe de pui cu castaneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii