Mancaruri cu legume

Reteta Iahnie de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
IdeiDelicioase postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iahnia de fasole boabe este o mancare satioasa si delicioasa, ideala pentur sezonul rece cand organismul are nevoie de cat mai multi nutrienti.

ingrediente

Lista ingrediente:
   aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita
   cu bob mare
   4 morcovi medii
   1 radacina de telina medie
   1 pastarnac (mediu)
   5 cepe albe (medii)
   1 cescuta de pasta de rosii
   1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
   1 legatura de marar verde
   1 fir de cimbru
   sare dupa gust.

mod de preparare

Mod de preparare:
Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Iahnia de fasole boabe se serveste calda, alaturi de muraturi si paine coapta in vatra cu lemne.

Incearca si Gulii umplute cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole boabe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.