Iahnia de fasole boabe este o mancare satioasa si delicioasa, ideala pentur sezonul rece cand organismul are nevoie de cat mai multi nutrienti.
Mod de preparare:
Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Iahnia de fasole boabe se serveste calda, alaturi de muraturi si paine coapta in vatra cu lemne.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii