Mancaruri cu legume

Iahnie de fasole cu afumatura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
B Dana 3644 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciola

ingrediente

   300 gr fasole
   2-3 linguri ulei
   1 ceapa
   afumatura (cirnacior
   kaiser
   ciolan sau costita afumata
   la alegere)
   delikat
   3 linguri bulion

mod de preparare

Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.
Se serveste presarata cu marar si patrunjel
Incearca si Fasole verde cu unt si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu afumatura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite