Mancaruri cu legume

Reteta Iahnie de fasole si naut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu fasole, mai aveti nevoie de naut, patrunjel, morcovi, bulion, ceapa, foaie de dafin.

ingrediente

   500 gr fasole alba
   300 gr naut fiert
   1 radacina patrunjel
   2 morcovi
   1 ceapa
   2-3 linguri bulion
   1 foaie de dafin
   ulei
   delikat

mod de preparare

Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta se lasa la inmuiat fasolea de seara si pana a doua zi. Se pune la fiert, in apa rece, apoi se schimba apa odata. Se adauga morcovii, radacina de patrunjel, toate tocate rondele. Se inabusa ceapa tocata marunt in ulei, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga bulionul si se lasa pe foc un minut. Dupa ce au fiert legumele si fasolea, se scot si se adauga peste ceapa cu bulion. Se amesteca bine si se adauga nautul. Se completeaza cu putina apa, apoi se presara cu delikat si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga foaia de dafin si se da vasul pentru 5 minute la cuptor.


Iahnia de fasole si naut se serveste calda.

Incearca si Orez cu carne in stil bulgar
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole si naut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.