Mancaruri cu legume

Reteta Legume ghiveci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se
adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-
ile decojite si tocate ma

ingrediente

   1/2 kg rosii
   2 cepe
   2 catei de usturoi
   2 ardei grasi
   4 oua
   3 linguri de ulei
   1 lingurita de patrunjel verde
   tocat
   marunt

mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se


adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-


ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti








Sos ciuperci


Ciulama pui cu ciuperci


Mazare cu pulpe
Incearca si Tocana de fasole pastai
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume ghiveci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.