Mancaruri cu legume

Reteta Legume la cuptor cu smantana si cascaval

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru legume la cuptor cu smantana si cascaval fierbeti legumele (telina, morcov, cartofi, pastirnac), puneti-le intr-un vas termorezistent, puneti untul taiat bucati.

ingrediente

   1 kg de legume fierte
   250 ml de smantana
   30 g de faina
   sare
   50 g de telemea sau cascaval
   50 g de unt
   marar sau patrunjel tocat

mod de preparare

Pentru legume la cuptor cu smantana si cascaval fierbeti legumele (telina, morcov, cartofi, pastirnac), puneti-le intr-un vas termorezistent, puneti untul taiat bucati. Combinati faina cu smantana, puneti sare, turnati peste legume, fara sa le amestecati. Deasupra puneti cascaval ras, verdeata tocata si dati pentru 10 minute la cuptor.


Incearca si Morcovi cu unt si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.