Se taie cubulete legumele, apoi se fierb scurt in apa. Se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Cartofii fierti in coaja se curata, se dau pe razatoarea mare, se condimenteaza si se pun o parte din ei intr-o tigaie cu margarina. Se aranjeaza legumele si se acopera cu cealalta jumatate de cartofi. Se lasa la prajit cca 10 minute, pe o parte, apoi pe cealalta parte, cu grija, sa nu se rupa.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Sarmale de post
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe