Se taie rondele, ceapa, dovlecei, si rosii, se tapeteaza o tigaie, oala etc cu ceapa. In tigaie am pus intai putin ulei de masline si apoi restul. De
Se taie rondele, ceapa, dovlecei, si rosii, se tapeteaza o tigaie, oala etc cu ceapa.
In tigaie am pus intai putin ulei de masline si apoi restul.
Deasupra se pun dovleceii, si rosiile, se sareaza se pipareaza , putin chimen arab ( camun) si se lasa la foc mic sa fiarba in suc propriu.
Cand e gata se lasa la racit, se rastoarna pe o farfurie si se serveste.
Se presara patrunjel.
Se mananca simplu, sau ca garnitura la carne
Pofta buna!
Reteta mancare cu dovlecei a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Dovlecei umpluti cu soia si orez,
Ciorba cu dovlecei(DE POST),
Dovlecei gratinati
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPoate stiti si voi ca atunci cand intra copiii in vacanta de vara se organizeaza o serbare, iar parintii aduc cate ceva de...
Aperitiv tarta cu legume si branzeturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii