Pentru mancare de fasole verde cu carne de pasare tocati ceapa, taiati carnea in bucati si prajiti-le impreuna 2-3 minute. Adaugati apa cit sa cuprinda bine carnea, puneti 1/4 lingurita de sare si lasati sa fiarba. Cand clocoteste, puneti fasolea spalata si taiata in bucati. Acoperiti vasul si lasati-l la foc mic. Cand fasolea este aproape gata, puneti sucul de rosii si cimbru. Dati vasul la cuptor sa se formeze sosul si daca mai este nevoie adaugati apa calda. Cand Mancarea este aproape gata, puneti verdeata.
Serviti preparatul, adaugind in farfurie si cite o lingura de smantana.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe