Mancaruri cu legume

Reteta Mancare de spanac cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa
minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt

ingrediente

   1 kg spanac
   1 cana de orez
   1/2 pachet de unt
   cascaval ras
   sare

mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa


minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt.


Se caleste orezul in unt topit, pana ce capata o culoare


galbuie, si se adauga 1 1/2 cana de apa fierbinte.


Se sare si se adauga spanacul, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba circa 20-30 de minute.


Se serveste fierbin presarat cu cascaval ras.
Pofta buna!





Alte retete de paste gasiti aici:


Ravioli cu urzici


Lasagna cu spanac,


Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca si Ciulama de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.