Mancaruri cu legume

Mazare cu friganele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Mazarea se fierbe si cind este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepar

ingrediente

   1 kg. mazare verde
   50 gr. unt
   5 dl ulei
   12 felii piine
   2 oua
   1 ceasca lapte
   1 lingurita zahar
   sare
   verdeata tocata marunt

mod de preparare

Mazarea se fierbe si cind este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de piine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.
Friganelele se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua de persoana
Incearca si Tocanita de fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu friganele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite