Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata.
Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de paine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua friganele de persoana
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura Raffaello1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiCele mai parfumate și mai bune fructe ale toamnei mi se par gutuile, așa că este normal să facem tot ce se poate pentru a...
Desert tort de gutui, cu frisca - reteta nr. 400Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii