Mancaruri cu legume

Reteta Mazare cu friganele de paine cu oua

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata.

ingrediente

   1 kg mazare verde
   50 g unt
   5 dl ulei
   12 felii paine
   2 oua
   1 ceasca lapte
   1 lingurita zahar
   sare
   verdeata tocata marunt

mod de preparare

Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de paine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.


Se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua friganele de persoana

Incearca si Cobbler din legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu friganele de paine cu oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.