Mancaruri cu legume

Mincare de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert in apa sarata pina se inmoaie bine. Se scurge bine de apa, se pune intr-o cratita pe foc cu untul

ingrediente

   4 fire de praz
   1/2 pahar lapte
   1 pahar smintina
   2-3 linguri cascaval ras
   sare
   o lingura unt

mod de preparare

Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert in apa sarata pina se inmoaie bine. Se scurge bine de apa, se pune intr-o cratita pe foc cu untul si laptele si se lasa sa fiarba inabusit, scuturind mereu cratita ca sa nu se prinda prazul de fund. Apoi se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, se toarna smintina deasupra, se presara cu cascaval ras si se da la cuptor 15-20 minute.
Incearca si Lipie cu ceapa si masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite