Mancaruri cu legume

Reteta Musaca de legume cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii.

ingrediente

   200 g morcovi
   600 g cartofi
   250 g spanac
   330 g mazare
   50 g ceapa taiata marunt
   1 legatura patrunjel verde tocat
   50 g unt
   15 g pesmet
   25 g cascaval ras
   sare
   piper
   Delikat
   2 plicuri sos ciuperci Knorr

mod de preparare

Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe. In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, Delikat. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute.


Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci Knorr.

Incearca si Placinta de ceapa a la Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de legume cu sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.