Mancaruri cu legume

Reteta Paste cu ciuperci si rucolla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.
Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca
1

ingrediente

   60 g ruccola
   1 rosie
   3 cepe verzi
   200 g paste scurte fara ou
   sare
   piper
   150 g ciuperci Champignon
   1 lingura ulei
   1 plic concentrat de sos bolognez
   50 g telemea zdrobita cu furculita

mod de preparare

ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.

Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca

10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.

Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se

dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.

Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se

acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.



Alte retete



Salata mazare

Mazare cu ficatei

Ciulama ciuperci
Incearca si Praz cu masline si pasta de tomate
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si rucolla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.