Mancaruri cu legume

Reteta culinara Piperchi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
BIRCA_16862 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumen

ingrediente

   3 buc ardei capia rosii
   3 buc ardei grasi
   3 gogosari
   2 cepe rosii
   6 catei usturoi
   6 rosii
   6 oua
   100 ml ulei
   10 gr sare
   piper
   curry
   foi dafin
   un ardei iute (sa fie iute tare!)
   100 gr branza telemea de oaie
   un pahar de iaurt (de prefetinta chisleag)
   o legatura patrunjel si una de telina

mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii subtiri, piperul, rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. In acest timp se pregateste separat o omleta din 6 oua, 50 gr. de branza si un pahar de iaurt (chisleag). Se amesteca in permanenta in omleta sa nu prinda crusta si se stinge focul imediat ce incepe sa se prinda. Dupa expirarea celor 35 de minute se amesteca compozitia din tigaia wok cu omleta, se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul si telina verde. Se amesteca si se stinge focul lasandu-se tigaia wok cu capacul pe ea inca 10 minte.
Se serveste cu branza rasa deasupra.

Incearca si Pastai verzi cu mamaliga si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Piperchi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite